Първоначално публикувано от 5koff
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение1,8 чак пък куц кон. Със сто октана си върви доста прилично и икономично.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИ на газ същоНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
То не е баш куц кон, но е за някой фен на спокойното каране. Особено като й се сложи газ. Ако е в 156-ца съм съгласен, но в ГТ-то... не баш. Като видиш такова купе все си мисля, че ще очакваш да е с някакъв живичък мотор и да върви прилично. Предполагам, че читав JTS няма да е зле, но не бих рискувал. На него не може да се сложи газ даже. Колата е обезшумена много добре бих казал и сега лятото, като пусна климатика не чувам тракането от дизела. А ако пак се чува, то Босе-то решава всички проблеми.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Comment
-
Абе скоро ми се наложи да карам 2дни без музика.Не е като да не потраква печката особено на светофар.Иначе си прав за Босе-то дори и лекичко пуснато решава проблемът.Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
-
Абе като излезеш на магистралата и като удариш над 3200 оборота се чува не малко дивагателя (1.9jtd GT). Босето го увеличавам доста че да го приглуши. А при мен и вятъра ми шепти от някъде, ама още не съм разбрал къде. А и е прекалено тихо че да му отдам много внимание.Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs
Comment
-
To и не чипнато пак е по пъргаво и приятно от тези двигатели. Само имай предвид че ще имаш допълнителния разход за махане на вихрови клапи и ЕГР. Те са пожелателни де, но за мен си бяха задължителни модификации.Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs
Comment
-
Разбира се, че бензиновия мотор е по-забавен за каране. Относно динамиката залагам, че дори 1.8 TS който е в 156 набира по-бързо от 1.9 GT без чип. Това са факти, а иначе всеки има предпочитания дали да кара дизел или бензин, според стила на шофиране и предназначението за което се ползва автомобилаAlfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеРазбира се, че бензиновия мотор е по-забавен за каране. Относно динамиката залагам, че дори 1.8 TS който е в 156 набира по-бързо от 1.9 GT без чип. Това са факти, а иначе всеки има предпочитания дали да кара дизел или бензин, според стила на шофиране и предназначението за което се ползва автомобилаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Залагам пет лева. За да не пълним форума с глупости, ще ти ги дам като дойда до вашето село. http://www.zeperfs.com/en/duel7-1230.htm
Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеРазбира се, че бензиновия мотор е по-забавен за каране. Относно динамиката залагам, че дори 1.8 TS който е в 156 набира по-бързо от 1.9 GT без чип. Това са факти, а иначе всеки има предпочитания дали да кара дизел или бензин, според стила на шофиране и предназначението за което се ползва автомобила
ПС Такива дуели на летящи листове ги остави.. Преди 2 вечери се пусках от летящ старт 70 км със стоков Golf 4 1.8T AGU, на който тамън главата му беше направена. Някакви предположения имаш ли?Last edited by ScuderiaItalia; d.m.y г., 22:52.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Comment
-
Разбирам те колега, карал съм GT дизел. Не бих си позволил да коментирам, ако нямах лични наблюдения, това със сайтовете е ясно, че е лаладжииска работа, прав си. Все пак с моята съм навъртял близо 200к км и за това време съм тествал доста различни коли. GT е с няколко коня в повече, но и е 100кг по-тежка, та няма как да има особена разлика. Тук за чипосани дизели не говорим, там е ясно. Все пак ще ти е трудно да намериш читав TS за сверка, но ако е такъв, повярвай ми няма да ти отстъпи. Що се отнася до изпреварването на висока предавка, няма какво да коментираме предвид големия въртящ момент при ниски обороти на дизела. За мен е приятно да мога да изцедя колата до 7500, за това уточних, че има значение стилът на шофиране. За икономия на гориво има други коли..
П.С. Гоуфу си го отепал, иначе срам за маркатаAlfa Romeo 156 1.8 TS 99'
Comment
Comment